Rijschool Almere

Autorijschool Daner biedt nu ook rijlessen aan in Almere. Wij geven al meer dan 17 jaar rijlessen in Amsterdam, Zaandam en omgeving, en brengen deze kennis en ervaring nu mee naar onze rijschool Almere. Wil jij beginnen met rijlessen in Almere? En wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? Lees dan verder.

Goedkope Rijschool Almere 

Bij Daner Rijschool Almere begeleiden wij je van theorie tot en met het examen. De persoonlijke begeleiding begint al bij de proefles. Na deze gratis proefles bekijkt derijschool almere goedkope rijschool almere instructeur samen met jou hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welk lesprogramma het beste bij je past. Ons gezamenlijk doel is dat jij snel en goedkoop je rijbewijs haalt.

Voor het beste en snelste resultaat volg jij je rijlessen bij ons altijd in je eigen leertempo.

Waarom kiezen voor Autorijschool Daner Almere?

 • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
 • Vaste rij-instructeur
 • Geen wachttijden
 • Geen inschrijvingskosten
 • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
 • Rijles ook buiten werktijden en in het weekend.
 • Betalen in termijnen is mogelijk.
 • Rijbewijsgarantie
 • Overstap service

Veilig de weg op met Daner; jouw goede & goedkope rijschool in Almere

Een van de belangrijke speerpunten bij Daner Autorijschool Almere is veiligheid. We leren je tijdens de rijlessen hoe je het beste veilig kunt rijden. Het gaat tenslotte, naast je eigen veiligheid, ook om de veiligheid van anderen in het verkeer. Wij werken met professionele rij-instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen in het verkeer, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst. Wij leren je om niet bang te zijn foutjes te maken, het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs een klein foutje bij het rijexamen wordt geaccepteerd, zolang de veiligheid maar niet in het gedrang komt! Je voelt je zeker in de auto als je weet hoe je veilig moet rijden! Volg daarom je rijlessen bij Autorijschool Daner; één van de beste rijscholen van Almere.

Meld je snel aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Daner.

Hoe werkt de gratis proefles?

Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Almere? Dan nodigen wij je uit om een proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met onze Autorijschool Almere, maar ook om te bespreken wat bijv. jouw rijbewijs gaat kosten. Autorijschool Daner staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs. De proefles is gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het erbij laat rekenen we €30 voor de gespendeerde tijd. Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Doe dan nu de intake bij Daner Rijschool Almere.

Rijschool Amsterdam

Rijles Almere met Studentenkorting:

Rijlessen Daner Rijschool Almere zijn vergeleken met andere rijscholen een goedkope optie en toch bieden wij goede lessen van hoge kwaliteit. Voor studenten is de Daner rijschool Amsterdam , Zaandam en Almere extra voordelig, we bieden een extra korting aan Studenten van maar liefst 10% op de normale rijles tarieven.

Ben je overtuigd? Maak een afspraak!

Wij bieden verschillende opleidingen aan voor het behalen van jouw rijbewijs. Naast de reguliere opleidingen kan je bij rijschool Daner ook spoedcursussen, opfriscursussen en het 2toDrive programma volgen. Meer informatie over rijopleidingen van rijschool Daner  vind je in ons rijopleidingen overzicht. Wil je een afspraak maken of heb je nog andere vragen, dan kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of via 06-42 30 66 43.

 • Reviews

  Karen Shelazi
  Karen Shelazi
  22:27 11 Jun 17
  De beste rijschool! Ik voelde me altijd op mijn gemak en de rij-instructeur blijft ten alle tijden kalm. Goede communicatie en vraagt ook altijd of ik alles begrijp en dat alles gevraagd kan worden. Na elke rijles geeft hij je feedback; wat goed ging en wat beter kan. Daarnaast is de rijschool ten opzichte van andere rijscholen vrij goedkoop. Een echte aanrader dus!!
  Bekijk alle beoordelingen

Locatie:

Autorijschool Daner Almere
Gran Canariastraat 60
1339 XK Almere

Maak een afspraak:

Autorijschool Daner
Autorijschool Almere
Klantenervaring:
4 based on 21 votes
Dienst:
Autorijschool Almere
Door:
Autorijschool Daner,
Gran Canariastraat 60,Flevoland,Almere-1339 XK,
Telephone No.06-42306643
Gebied:
Almere
Beschrijving:
Wil jij beginnen met rijlessen in Almere? En wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? Autorijschool Daner in Almere zorgt er voor dat jij binnen no time in de auto de straat op kan!