Rijschool Amsterdam Noord

Hoe wij bij Daner Rijschool Amsterdam Noord te werk gaan? Iedere leerling heeft andere wensen en behoeften, daarom bieden we rijlessen op maat. We houden rekening met de verschillende wensen van onze leerlingen. Wil jij beginnen met rijlessen in Amsterdam Noord? En wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? Lees dan verder.

Rijschool Amsterdam Noord

Je wilt starten met rijlessen, maar waar moet je nu op letten bij je keuze voor een rijschool? Je zoekt niet alleen naar de goedkoopste rijschool, maar je wilt ook kwaliteit. Een vriendelijke instructeur die helder en geduldig kan uitleggen is heel belangrijk. Ook wil je niet te lang over je rijlessen doen. Om je te helpen bij je keuze bieden we een vrijblijvende en gratis proefles aan.

Zo kan je rustig kennismaken met onze rijschool en de werkwijze van de instructeur, en op basis daarvan een goed afgewogen keuze maken.

Waarom kiezen voor Daner rijschool Amsterdam Noord?

 • Zeer scherpe prijzen ten opzichte van andere rijscholen
 • Vaste rij-instructeur
 • Geen wachttijden
 • Rijschool Amsterdam NoordGeen inschrijvingskosten
 • Proefles is mogelijk (gratis en vrijblijvend)
 • Rijles ook buiten werktijden en in het weekend.
 • Betalen in termijnen is mogelijk.
 • Rijbewijsgarantie
 • Overstap service

Veilig de weg op met Daner; jouw goede & goedkope rijschool in Amsterdam Noord

Een van de belangrijke speerpunten bij Daner Autorijschool Amsterdam-Noord is veiligheid. We leren je tijdens de rijlessen hoe je het beste veilig kunt rijden. Het gaat tenslotte, naast je eigen veiligheid, ook om de veiligheid van anderen in het verkeer. Wij werken met professionele rij-instructeurs die precies weten hoe ze je zeker kunnen laten voelen in het verkeer, ook als je last hebt van onzekerheid of faalangst.

Wij leren je om niet bang te zijn foutjes te maken, het lukt echt niemand om 100% perfect te rijden. Zelfs een klein foutje bij het rijexamen wordt geaccepteerd, zolang de veiligheid maar niet in het gedrang komt! Je voelt je zeker in de auto als je weet hoe je veilig moet rijden! Volg daarom je rijlessen bij Autorijschool Daner; één van de beste rijscholen van Amsterdam.

Meld je snel aan voor een proefles en haal veilig je rijbewijs bij Daner.

Hoe werkt de gratis proefles?

Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Amsterdam-Noord? Dan nodigen wij je uit om een proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met onze Autorijschool Amsterdam-Noord, maar ook om te bespreken wat bijv. jouw rijbewijs gaat kosten. Autorijschool Daner staat bekend om hoge kwaliteit voor een lage prijs. De proefles is gratis als je besluit over te gaan op het afnemen van een rijles pakket; alleen als je het erbij laat rekenen we €30 voor de gespendeerde tijd. Ook snel en voordelig je rijbewijs halen? Doe dan nu de intake bij Daner Rijschool Amsterdam-Noord.

Rijschool Amsterdam-Noord

Rijles Amsterdam met Studentenkorting:

Rijlessen bij Daner Rijschool Amsterdam-Noord zijn vergeleken met andere rijscholen een goedkope optie en toch bieden wij goede lessen van hoge kwaliteit. Voor studenten is de Daner rijschool Amsterdam-Noord , Zaandam en Almere extra voordelig, we bieden een extra korting aan Studenten van maar liefst 10% op de normale rijles tarieven.

Ben je overtuigd? Maak een afspraak!

Wij bieden verschillende opleidingen aan voor het behalen van jouw rijbewijs. Naast de reguliere opleidingen kan je bij rijschool Daner ook spoedcursussen, opfriscursussen en het 2toDrive programma volgen. Meer informatie over rijopleidingen van rijschool Daner  vind je in ons rijopleidingen overzicht. Wil je een afspraak maken of heb je nog andere vragen, dan kan je gerust contact opnemen via het contactformulier of via 06-42 30 66 43.

 • Reviews

  Delfin Vrede
  Delfin Vrede
  17:11 04 Sep 17
  Een betere rijinstructeur kan je je bijna niet voorstellen. Hij geeft je de aandacht en tijd die je nodig hebt om te leren en te begrijpen hoe het allemaal werkt. Je krijgt wat je verdient voor het geld. Goeie service. Ik heb mijn rijbewijs de eerste keer meteen gehaald. Deze rijschool is echt een aanrader.
  LiveLaughLove
  LiveLaughLove
  12:50 17 Jul 17
  Beste instructeur, in 1x geslaagd!!!!!
  sidar yildirim
  sidar yildirim
  21:37 16 Feb 17
  Zeer goede lessen, waardoor je gegarandeerd je praktijkexamen haalt!
  Clash with Casper
  Clash with Casper
  18:12 06 Jul 16
  Met veel plezier rijlessen gevolgd en mijn rijbewijs gehaald! Vriendelijke en rustige rijleraar, geeft goeie uitleg en tips. Zou iedereen deze rijschool aanraden
  Ahmad Fa
  Ahmad Fa
  08:49 22 Jun 16
  Rijschool Daner is zeker een aanrader. binnen 3 half maand mijn rijbewijs gehaald door zijn manier van lessen geeft hij je vanaf het begin een goed gevoel dat je bij de juiste persoon bent. ik raad mensen zeker aan om zeker bij rijschool Daner te gaan lessen.
  Bekijk alle beoordelingen

Locatie:

Autorijschool Daner Amsterdam
Rietzangerweg 3
1021 CT Amsterdam

Maak een afspraak:

Autorijschool Daner
Autorijschool Amsterdam-Noord
Klantenervaring:
4.5 based on 24 votes
Dienst:
Autorijschool Amsterdam-Noord
Door:
Autorijschool Daner,
Rietzangerweg 3,Noord-Holland,Amsterdam-Noord-1021 CT,
Telephone No.06-42306643
Gebied:
Amsterdam
Beschrijving:
Heb je besloten om je rijbewijs te gaan halen en zoek je een goedkope Rijschool in Amsterdam-Noord? Dan nodigen wij je uit om een gratis proefles bij ons te nemen, om kennis te maken met Daner Autorijschool Amsterdam-Noord!