Theoriecursus

Theoriecursus: Simpel & Snel theorie halen! In 1 dag je auto theorie examen!

Snel theorie halen bij: Autorijschool Daner. Autorijschool Daner biedt een 1 dag auto theoriecursus, afgesloten met het theorie examen bij het CBR. Met deze snelcursus theorie kan je dus in 1 dag je Theoriecertificaat halen. Door onze jarenlange ervaring in de rijschoolbranche weten we precies wat je te wachten staat bij het CBR. Onze cursus is dan ook 100% gericht op het examen van het CBR. We behandelen alleen de stof die je moet weten voor het examen. Dit doen we op een leuke manier met behulp van ezelsbruggetjes en trucjes, zodat je de regels gemakkelijk kunt onthouden. Je hoeft dus niet het theorieboek uit je hoofd te leren. Bij ons kan je daarom snel theorie halen.

Snel theorie halen bij Autorijschool Daner – Theoriecursus met 100% garantie van slagen!

We behandelen in de eendaagse theoriecursus alle voorkomende vragen van het CBR, inclusief ezelsbruggetjes, waardoor je in één keer kan slagen. We hebben een speciale methode ontwikkeld die doelgericht is op het examen. Deze methode is zeer succesvol en daarom durven we je 100% garantie te geven dat je in één keer slaagt. Mocht het onverhoopt toch voor komen dat je niet in één keer niet slaagt, dan mag je helemaal gratis nog een keer deelnemen aan onze cursus. Zo kan je snel theorie halen.

Waarom zou je kiezen voor de Theoriecursus?

theoriecursus

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met school, werk, etc. Het is last om een week vrij te maken om theorie te leren.

Bovendien vinden veel leerlingen het lastig om direct uit het theorieboek te leren. Als dit voor jou ook geldt dan biedt deze nieuwe cursus uitkomst. Onze methode is helemaal gericht op het examen van het CBR.

Helaas momenteel zijn geen datums beschikbaar voor de theorie cursus binnenkort gaan we weer starten.

Wat kost de Theoriecursus?

Voor een eendaagse Theoriecursus betaal je bij Autorijschool Daner slechts € 125,- . Dit is inclusief het CBR examen.